fbpx

Over ons

Claryson, de businesscard van de toekomst

Kom hier achter Claryson Cards

Wij zijn Claryson Cards. Een bedrijf dat is opgericht door vijf studenten van verschillende opleidingen die de minor zelfstandig ondernemerschap deden. Tijdens de minor moesten de studenten uitgebreid marktonderzoek doen en na verschillende analyses is Claryson Cards ontstaan. Een innovatief, duurzaam bedrijf waarbij persoonlijke hulp hoog in het vaandel staat. Door middel van het inzetten van de verschillende kwaliteiten willen de studenten zich onderscheiden en willen zij een kwalitatief product op de markt zetten.

Onze missie

Claryson heeft als missie om op eigen krachten een steentje bij te kunnen dragen aan een betere, duurzamere, innovatievere wereld. Met de Claryson kaart wil Claryson graag een onderscheidend product op de markt brengen waarbij men verbaast is over de innovatieve en duurzame verbeteringen die dit product ter weeg brengt. De WOW-ervaring creëren bij de klanten en hun consumenten vind is een doel dat Claryson graag wil bereiken.

Onze visie

Carlyson heeft als visie dat zij op eigen kracht en met duurzame productiemiddelen en door middel van het inzetten van de verschillende kwaliteiten van het team een zo uniek mogelijk product te ontwikkelen. Wat hierbij belangrijk is is dat het toekomstbestendig is en dat het daadwerkelijk wat kan bijdragen aan de samenleving.

ons team

Wie zijn wij

Jesse van der Elst

Jesse van der Elst

Vierdejaarsstudent ICT-en mediadesign op het Fontys in Eindhoven. 21 jaar oud, afkomstig uit Purmerend. 

Dion Hulleman - Claryson

Dion Hulleman

Vierdejaarsstudent Facility Management op het Saxion in Deventer. 21 jaar oud, afkomstig uit Nieuwleusen. 

Bas Komijn - Claryson

Bas Komijn

Derdejaarsstudent commerciële economie op hogeschool Windesheim. 20 jaar oud, afkomstig uit Zeewolde. 

John Zandink - Claryson

John Zandink

Vierdejaarsstudent bedrijfseconomie op hogeschool Windesheim. 23 jaar oud, afkomstig uit Hasselt. 

WhatsApp chat